Ontdek
Mijn geschiedenis
Vanaf 2006
Kleine Gill
Al van kleins af aan is bakken echt mijn ding. Het ging natuurlijk nog niet verder als een quatre-quart cake of een biscuit taart maar het zal er al in.
Vanaf 2006
2015
Ter Groene Poorte in Brugge
Aan Ter Groene Poorte studeerde ik voor patissier. Een geweldige studie waarin ik mijn skills kon bijschaven. Ik behaalde een diploma bakker-patissier-chocolatier.
2015
2015 tot 2021
Restaurant ervaring
Ik heb ervaring kunnen opdoen bij ‘t Zilte**, Het Gebaar*, en Nuance**.
2015 tot 2021
2020 - 2021
Zoet in bijberoep
Om geleidelijk aan te starten, begon ik na de eerste lockdown in 2020 mijn bijberoep met Zoet, in combinatie met een job als chef patissier bij restaurant Nuance.
2020 - 2021
Oktober 2021
Zoet by Gill
Zoet groeide sneller dan verwacht naar een full-time job. In oktober 2021 schakelde ik over van bij- naar hoofdberoep.
Oktober 2021