Ontdek

Mijn geschiedenis

Vanaf 2006

Kleine Gill

Al van kleins af aan is bakken echt mijn ding. Het ging natuurlijk nog niet verder als een quatre-quart cake of een biscuit taart maar het zal er al in.

Vanaf 2006

2015

Ter Groene Poorte in Brugge

Aan Ter Groene Poorte studeerde ik voor patissier. Een geweldige studie waarin ik mijn skills kon bijschaven. Ik behaalde een diploma bakker-patissier-chocolatier.

2015

2015 tot 2021

Restaurant ervaring

Ik heb ervaring kunnen opdoen bij ‘t Zilte**, Het Gebaar*, en Nuance**. 

2015 tot 2021

2020 - 2021

Zoet in bijberoep

Om geleidelijk aan te starten, begon ik na de eerste lockdown in 2020 mijn bijberoep met Zoet, in combinatie met een job als chef patissier bij restaurant Nuance.

2020 - 2021

Oktober 2021

Zoet by Gill

Zoet groeide sneller dan verwacht naar een full-time job. In oktober 2021 schakelde ik over van bij- naar hoofdberoep. 

Oktober 2021
Winkelwagen